Hund i Volvo

Når man har en Volvo V70, er det ikke noget problem at transportere hunden på en sikker måde. Bilen er i sig selv en meget sikker bil, og så er der masser af plads. Jeg har valgt at bruge et hundebur. Godt nok prøvede jeg med et gitter, så den bare kunne bruge hele bagagerummet, men dette er ikke den bedste løsning. Dels er det ikke nødvendigt, da bilen sagtens kan rumme et så stort bur, at hunden stadig har det rigtig godt. Og dels er det meget nemmere at holde bilen ren med buret.

Hvilket bur?

Jeg foretrækker alle former for metal, om det så er alu eller stål. Plastik er ikke lige mig. Det virker ikke solidt nok, og når man er Volvo-mand, må tingene gerne være solide. Jeg købte et anodiseret alu-bur til min labrador. Det fungerer rigtig godt. Buret er solidt, selv om det ikke vejer ret meget.

Målene

På siden herunder (linket) fandt jeg en tegning, der viser målene (indvendige) på modellen. Det er egentlig smart, for så ved du jo præcist, hvad der kan være i bilen. Og jeg vil gerne have et, det lige passer, så hunden får så meget plads som muligt.

Er du så heldig, at du kører Volvo V70, vil de fleste hundebure passe ind. Men tjek for en sikkerheds skyld dybden, dvs. længden fra bagklappen til bagsædet.

hundetips.dk/hundebur/