Hundens pelspleje

Det er ikke noget, jeg hellere vil end at tage hunden til hundefrisør. Men priserne er bare lidt for høje efter min mening. Alternativet er at købe en trimmer til hunden. Så kan man selv stå for pelsplejen. Bevares, det kræver lidt træning, men man vænner sig hurtigt til det. Sørg for at købe de rigtige afstandskamme, så du kan styre længden helt perfekt.

Se evt. mere her. Ved at følge linket kommer du til en side, hvor du kan vælge mellem ca. 10 forskellige elektriske trimmere.

Med online handel har man mange fordele i henseende til fortrydelsesret m.m. Læs evt. betingelserne på siden.

Med eller uden ledning?

For år tilbage hørte man ofte hundeejere sige, at hundeklippere med ledning var de bedste, fordi der er mere styrke i dem, og man slipper for at oplade batteriet. Men dette argument har producenterne for længst gjort ugyldigt. De har skabt maskiner, som er lige så stærke som dem med ledning. Og mange af typerne (som ganske vist ofte har lidt høje priser) leveres med to batterier. På denne måde har du altid et fuldt opladet batteri liggende. Desuden laves mange batterier i dag således, at de har lang holdbarhed.

Se også efter lopper

Én af fordelene ved grundig pelspleje er også, at man ofte opdager utøj og rifter på hunden. Således ved man hurtigere, hvordan man skal sætte ind over for problemet. Læs evt. mere om bekæmpelse af lopper her. Næste side.

Ledning eller batteri
Mange foretrækker maskiner uden ledning. Det giver mere frihed i arbejdet, og man oplever især fordelen, når hunden skal trimmes udenfor.

bedst