Man må da elske de gamle biler

Jeg har set masser af dem i den såkaldt fysiske verden: Ford Mustang, MGA, MGB (også den nye Ebington, som du kan læse om her: http://www.veteranbilertilsalg.dk/salg/ ), Ford A osv. Der er så mange, at jeg ikke rigtigt kan vælge, hvad der er bedst.

Det specielle ved den der Ebington-version, som jeg nævnte, er, at der er tale om en bil, som produceres i dag. Jamen er det så en klassisk bil eller en moderne? Begge dele! For de har valgt at holde det gamle MG-look. Men teknikken er helt ny. Det gælder fx motoren. Du får med andre ord det bedste fra alle verdener: Det smukke klassiker-look + det moderne, som får bilen til at yde mere. For det skal ikke være nogen hemmelighed, at veteranbiler eller klassiske, om man vil, ikke er særligt gode at køre i. De er for langsomme, og styreegenskaberne er så dårlige, at man får ondt i skuldre og nak, hvis man kører i dem i mere end 20 minutter. Men med Ebington-konceptet er køreegenskaberne i top – og det samme er looket.

På den side, som jeg linker til ovenfor, kan du helt gratis oprette annoncer for gamle biler og reservedele. Lige nu er de ved at nærme sig de 100 – så siden er ikke så stor endnu. Men med det helt enkle design og brugervenligheden er jeg ikke i tvivl om, at de har fat i noget rigtigt på siden.

Relevante links

Bilbasen.dk – her har de også gamle biler, om end siden er mere kendt for at sælge nyere modeller.
RM Auctions – Hvis du ikke har set denne side før, ja sårhh, se den nu. De viser eksempler på biler, som er solgt til over 40 millioner kroner. I dette tilfælde en Ferrari. Gå ikke glip af denne side.

På Veteranbilertilsalg.dk er der næsten 200 biler. Man kontakter ejeren ved at trykke “skriv til ejeren” nederst på hver annonce. Hvis du skal sælge kan du – 100 % gratis – oprette en bruger og sælge biler.